Over mij

 

Linda KroonIn de loop der jaren heb ik mij verdiept in verschillende soorten problematiek en verschillende behandelrichtingen. Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Maastricht in 1998 ben ik jaren als psycholoog werkzaam geweest. Ik heb zowel in de ambulante setting als in de klinische setting gewerkt. In 2010 heb ik de postdoctorale opleiding tot integratief psychotherapeut bij de RINO afgerond. Hierdoor ben ik naast psycholoog ook een erkende psychotherapeut en geregistreerd bij de overheid in het Big-register. Ik heb mij verder verdiept in EMDR en ik ben sinds 2016 erkend als EMDR practitioner bij de  Nederlandse Vereniging voor EMDR. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren met name opleidingen gevolgd binnen schematherapie, trauma behandeling en emotie regulatie therapie.

Naast deze praktijk werk ik ook als hoofdbehandelaar/psychotherapeut bij een grote ggz-instelling, waar ik verantwoordelijk ben voor behandelingen binnen de zorgprogramma’s psychotrauma en persoonlijkheidsproblematiek en voor de begeleiding en opleiding van collega’s.

Het werken in een grote instelling vind ik prettig om verschillende redenen, zoals het geven van groepsbehandeling en het multidisciplinair werken. Daarentegen mis ik hierbij de autonomie en het directe contact met de cliënt. Met het starten van een eigen praktijk zijn er korte lijnen, waarbij de behandeling van intake tot afsluiting zonder wisselingen verloopt. Daarnaast kunnen ook cliënten zich aanmelden die buiten de zorgverzekeraar om behandeling zoeken.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie zonen. Ik hou van muziek, lezen, theater, buiten zijn en ik probeer met een regelmaat te sporten;)

 

Registraties

Big registratie psychotherapeut 19914261916 

KvK 65484215

AGB code behandelaar 94016965

AGB code praktijk 94062485

EMDR practitioner

 

Lid van

Nederlandse vereniging voor Psychotherapie  (NVP)

Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP)

Vereniging EMDR Nederland (http://www.emdr.nl)